NL |  ENG

Rondvluchten of luchtdopen aan de Côte d'Azur, boven de Baai van St Tropez 

Een prachtig beeld vanuit onze helicopter Schweizer 269 C F-HAAN op een van de vele baaien in de buurt van de stranden van St Tropez/Pampelonne.

Beeld je eens in…  een adembenemende rondvlucht of luchtdoop per helikopter!

Wij bevinden ons vlakbij St Tropez met zijn prachtige baaien, beroemde stranden en pitoreske dorpjes zoals Grimaud, Ramatuelle en Gassin.  Er zijn ook prachtige natuurgebieden waar het water alle schakeringen van blauw heeft wat een magnifiek contrast geeft met de geelgoude stranden en rotsformaties…

Voor een verjaardag, bruiloft of zo maar om de prachtige streek vanuit de lucht te kunnen ervaren, contacteer ons op +33 6 32 23 42 75.

Wij hebben onze eigen helikopter Schweizer 269 en een ervaren piloot die graag zijn ervaring en passie deelt met jou!

We vertrekken vanuit Grimaud.  Er kan in totaal "115 kg aan passagiers mee", max. 2 passagiers. 

Voorgestelde tour:  Port Grimaud - Baai van St Tropez - St Tropez – Pampelonne -  L'Escalet - Gigaro  en terug naar Grimaud. 
Het laatste stuk is boven natuurgebied en daar is het landschap nog veel mooier en de kleurvariaties intenser wat prachtige foto's oplevert.


Duur: +- 30 min.                      Prijs: 230 euro
 

Moesten jullie een andere tour willen doen (vb in de heuvels of richting Ste Maxime,…) is dit natuurlijk ook geen probleem.  De prijs per uur is 460 euro.  Er staat een klok in waarop afgerekend wordt met de mensen die mee gaan.  

Foto van de haven van St Tropez aan de Côte d'Azur genomen tijdens een initiatievlucht
Een foto genomen door een piloot die Block Hours heeft aangekocht van het prachtige dorpje Gassin in de Baai van St Tropez aan de Côte d'Azur met onze helikopter Schweizer 269 C.
Een foto genomen door een piloot die Block Hours heeft aangekocht van de wereldberoemde stranden van St Tropez - Pampelonne aan de Côte d'Azur met onze helikopter Schweizer 269 C.